Toolbox Stem jij ook – verkiezing Europees Parlement

Korte omschrijving
Op 30 mei 2024 zal van 14 tot 15uur een uitzending plaatsvinden over de Europese verkiezingen, speciaal voor en door mensen met een lichte verstandelijke beperking. Deze is onder meer te bekijken vanaf de homepage van www.stemjijook.nl.

Groepen kunnen deze uitzending gezamenlijk bekijken. En zij kunnen ook zelf meedoen! Hiervoor kun je onderstaande materialen gebruiken.

Ook op een ander moment kunnen cliëntondersteuners en coaches zelf aan de slag met onderstaande materialen, bijvoorbeeld door samen te oefenen met stemmen. Je kunt ook samen animatiefilmpjes bekijken. Deze staan op www.stemjijook.nl/filmpjes.

Tip: voor het project Stem jij ook?  begeleidt ProDemos ook gratis meerdere Stem jij ook?-informatiebijeenkomsten in het land, speciaal voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. In de periode 8 april t/m 6 juni 2024 (m.u.v. weekenden en feestdagen) gaat deze workshop over de verkiezing van het Europees Parlement en hoe je kunt stemmen. Zie Stem jij ook » Voor professionals of Boek direct een datum via reserveer.prodemos.nl

Bijlagen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Filters